DOĞA OKULLARI ANKARA KAMPÜSLERİ'NİN DESTEKLEDİĞİ "ANKARA START-UP ZİRVESİ" BAŞLIYOR!

Türkiye ve Ankara’daki girişimcilik ekosistemini insanlara daha iyi tanıtmak, Ankara’yı girişimcilerin merkezi konumuna getirmek, Türkiye’yi Doğu Avrupa ve Orta Doğu’nun girişimcilik merkezi haline getirmek vizyonuyla gerçekleşen Ankara Startup Zirvesi' ne Doğa Okulları Ankara Kampüsleri de destek vermektedir.

ETİKETLER : start-up , ankara , girişimcilik , zirve

Bilkent Üniversitesi' nin gerçekleştirdiği, EnerjiSA - Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) - Bilkent CyberPark' ın sponsorluğunda gerçekleşecek zirve, girişimcilik ekosistemini daha iyi tanıtmayı amaçlamaktadır.

"Feel The Potential" konsepti ile gerçekleşecek zirvede Doğa Okulları Ankara Kampüsleri Öğrenci Meclisi de  t-MBA programı konusunda paylaşımlarda bulunacaklardır. Doğa Okulları, eğitimde girişimcilik vizyonu ile zirveye destek veren tek eğitim kurumudur.

Konuşmacılar:

Yedik Kadri Mert – CEO at EnerjiSA