DOĞA OKULLARI ANKARA MARKA FESTİVALİ’NDE

Ankara’nın uluslararası alanda “Marka Kent” haline gelmesi için çalışmalar yürüten Ankara Ticaret Odası (ATO), 7-8-9 Aralık 2015 tarihlerinde Ankara Congresium’da geniş kapsamlı ve uluslararası nitelikte “Ankara Marka Festivali” (AMF) ni düzenleyecek.

ETİKETLER : marka , zirve , ankara , sponsor , lider , marka iklimi , girişimci

Ankara Doğa Okullarının da desteklediği festival Ankara’da marka iklimini yaratmayı, yeni girişimcilere yeni ufuklar açmayı hedefliyor.

Türkiye'nin önde gelen iş adamları Ahmet Çalık, Cüneyt Asan, İbrahim Doğan, Haluk Kalyoncu, Haluk Okutur, Hamdi Akın, Mehmet T. Nane, Renan Gökay ve Sezgin Baran Kokmaz'ın yanı sıra onlarca isim, Ankara Marka Festivali'nde olacak.

Weaver Global Advisory Yönetici Ortağı ve Genel Stratejist Eric Weaver ile Graham Hales Consulting Kurucusu ve Marka Danışmanı, Interbrand Eski CEO’su Graham Hales de festivalin yabancı konuşmacıları olacaklar.

ATO’nun “Güçlü Ekonomi, Büyüyen Türkiye” sloganı ile düzenleyeceği Ankara Marka Festivali, bugüne kadar Ankara'da yapılan en geniş katılımlı ve uluslararası nitelikteki marka zirvesi olacak.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan festivalde, Doğa Okulları destek veren tek eğitim kurumu olarak yer alıyor.

Her yıl düzenlenmesi öngörülen festival, iş dünyasının önde gelen isimleri ile ekonominin ve ülkenin geleceği olan gençleri buluşturmayı hedefliyor.

İLHAM VEREN İSİMLER KONUŞACAK

Festivale, aralarında Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, DEFACTO marka yüzü ve moda danışmanı Buse Terim, sanatçılar Nil Karaibrahimgil, Gökhan Türkmen, müzisyen Ayhan Sicimoğlu, karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner’in de bulunduğu,  kendi alanında bireysel marka haline gelmiş ünlü isimler, iş adamları, global ve ulusal başarılı markaların yöneticileri ve uluslararası marka stratejistleri konuşmacı olarak katılacak.

Festival boyunca, markalaşma, yenilikçi fikirlerin harekete geçirilmesi, global ölçekte Türkiye’nin başarılı markaları, inovatif pazarlama ve marka, patent ve lisanslamanın marka kalıcılığındaki önemi, radyo, reklam ve iletişimin markalaşmadaki etkileri konuları ele alınacak.

Festivalin konuşmacıları arasında çok sayıda iş adamı yer alıyor.

Orta Asya, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika’da yatırımları bulunan, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından Çalık Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, “Nasıl Yaptım? Ne Yapmalı? Bir Girişimcinin Hatıra Defteri” konulu konuşmasında iş hayatındaki deneyimlerini paylaşacak.

Türkiye’nin önde gelen altyapı yatırım holdinglerinden AKFEN Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Girişimcilik ve İnovasyon” başlıklı oturumda AKFEN’in başarı hikayesini anlatacak.

Kısa sürede marka haline gelen Anadolujet’in başarı öyküsünü ise Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan “Medeniyetlerin Üzerinde Uçuran Marka: Anadolujet” başlıklı konuşmasında anlatacak.

Ayrıca TOBB Yükseköğretim Meclisi Başkan Vekili ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Haluk Kalyoncu: "Türkiye'de Eğitimdeki Yenilikler", CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane  "Global Markaların Yerel Stratejileri" konu başlıklarıyla festivalde yer alacaklar.

GELECEĞİN MARKA LİDERLERİ KAMPA ALINACAK

Festivalde, genç girişimciler ve üniversite öğrencileri için teşvik edici ve eğitici oturumların yer alacağı özel bir platforma da yer verilecek. Ekonominin geleceğine yön verecek ve başarılı markaların yaratıcısı olacak gençler, marka dünyasının lider isimleriyle Geleceğin Marka Liderleri Kampı’nda bir araya gelecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...

DOĞA OKULLARI ANKARA MARKA FESTİVALİ’NDE