DOĞA OKULLARI APPLE LEARNING TOUR ETKİNLİĞİNE KATILDI!

19-20 Şubat 2014 tarihlerinde Beşiktaş Shangri-La Bosphorus Otel’de gerçekleşen Apple Learning Tour birçok özel eğitim kurumunun katılımlarıyla gerçekleşti. Uygulamalarıyla eğitim dünyasında teknolojiye büyük önem veren Doğa Okulu adına t-MBA Koordinatörü Doğukan Özgen ve Ataşehir Doğa Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni ve APD Sultan EDİP AKKOÇ katıldılar.

ETİKETLER : t-MBA , t-Mentors , Doğukan Özgen , Sultan Edip Akkoç , Ataşehir Doğa Anadolu Lisesi , Apple Learning Tour , Beşiktaş Shangri-La Bosphorus Otel

Farklı özel eğitim kurumlarının, Apple teknolojilerinin eğitime sunduğu imkânları paylaştığı etkinlikte t-MBA Koordinatörü  Doğukan Özgen, Doğa Koleji'nin çağdaş eğitim anlayışının iPad’le genişleyen çerçevesini, eğitim süreçlerine kazandırdığı hızı, değişim hikayeleri ve  t-Mentors uygulamasını anlattı.  Ataşehir Doğa Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni ve APD Sultan Edip Akkoç da iPad’le eğitimin derslerde öğretmenler ve öğrencilere sağladığı faydalar ve dersleri renklendiren gelişiminden bahsetti.

Eğitim dünyasına kattığı yeniliklerle proaktif bir yaklaşım sergileyen Doğa Koleji dijital çözümler anlayışıyla t-MBA Eğitim Modeli çatısı altında yürüttüğü t-Mentors uygulaması aracılığıyla eğitimde değer yaratmaya devam ediyor.  t-Mentors 9. ve 10. sınıf öğrencilerinden oluşan, “biz bir teknoloji geliştirdik; alın kullanın” mantığından ziyade geliştirilen teknolojinin içinde var olan öğrenciler hedefleyen, bilişim teknolojilerini eğitime taşıyan bir proje.