DOĞA OKULLARI APPLE LEARNING TOUR İZMİR ETKİNLİĞİNE KATILDI

9-10 Nisan 2014 tarihlerinde İzmir Mövenpick Otel’de gerçekleşen Apple Learning Tour birçok özel eğitim kurumunun katılımlarıyla gerçekleşti. Uygulamalarıyla eğitim dünyasında teknolojiye büyük önem veren Doğa Okulu adına t-MBA Koordinatörü Doğukan Özgen ve Ataşehir Doğa Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni ve APD Sultan Edip Akkoç katıldılar.

ETİKETLER : Apple , Learning , tour , t-MBA , İzmir , t-Mentors , Doğukan Özgen , Sultan Edip Akkoç , Mövenpick Otel

Farklı özel eğitim kurumlarının, Apple teknolojilerinin eğitime sunduğu imkânları paylaştığı etkinlikte t-MBA Koordinatörü Doğukan Özgen, Doğa Koleji'nin çağdaş eğitim anlayışının iPad’le genişleyen çerçevesini, eğitim süreçlerine kazandırdığı hızı, değişim hikayeleri ve t-Mentors uygulamasını anlattı. Ataşehir Doğa Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni ve APD Sultan Edip Akkoç da eğitimde Apple teknolojileri ve iPad kullanımıyla ilgili tecrübelerini diğer katılımcı özel okullarla paylaştı. Eğitim dünyasına kattığı yeniliklerle proaktif bir yaklaşım sergileyen Doğa Okulu dijital çözümler anlayışıyla t-MBA Eğitim Modeli çatısı altında yürüttüğü t-Mentors uygulaması aracılığıyla eğitimde değer yaratmaya devam ediyor. t-Mentors 9. ve 10. sınıf öğrencilerinden oluşan, “biz bir teknoloji geliştirdik; alın kullanın” mantığından ziyade geliştirilen teknolojinin içinde var olan öğrenciler hedefleyen, bilişim teknolojilerini eğitime taşıyan bir proje.