DOĞA OKULLARI AVRUPA'NIN EN BAŞARILI 30 ŞİRKETİNDEN BİRİ SEÇİLDİ

ETİKETLER : en başarılı şirketler , avrupa iş ödülleri , european business awards , national public champion , kurumsal başarı , ruban d’honour , Avrupa'nın en başarılı şirketleri

Doğa Okulu marka başarısını ve kalitesini Avrupa'nın en başarılı 30 şirketi arasında yer alarak gösterdi. “2013-2014 European Business Awards – Avrupa İş Ödülleri” yarışmasında National Public Champion ve Ruban d’Honour ödülünü alarak Türkiye’nin "En Başarılı Şirketi" seçilen Doğa Okulu şimdi de Avrupa’nın en başarılı 30 şirketi arasında yer aldı.

Avrupa'nın En Başarılı Şirketleri Atina'da

27 Mayıs'ta Atina’da düzenlenen 2013-2014 European Business Awards – Avrupa İş Ödülleri” gala yemeğinde Avrupa'nın en değerli markaları ve en başarılı şirketleri bir araya geldi. 2013 Kasım ayında başlayan yarışmada; “National Champion” ve “National Public Champion” olarak Türkiye’nin en başarılı şirketi, “Ruban d’Honour” ünvanıyla Avrupa’nın zirvedeki 100 şirketinden biri seçilen Doğa Koleji, jüri üyelerinin değerlendirmeleri ve halk oylamasıyla şimdi de Avrupa'nın en başarılı 30 şirketinden birisi olarak belirlendi. Bir çok üst düzey yönetici ve diplomatın yer aldığı yemekte Doğa Okulu aldığı madalyalarla bu başarıyı Türkiye'ye getirmenin gururunu yaşadı.

Başarılarıyla başarımıza ortak olan tüm öğrenci, öğretmen, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.