DOĞA OKULLARI BARDAKLAR DOLUSU TASARIM YARIŞMASI

Dünya Su Günü etkinleri ile tüm çocuklar su tüketimi konusundan bilinçleniyor. Doğa Koleji’nin Dünya Su Günü etkinlikleri sadece bir gün ile sınırlı kalmıyor Mart ayı boyunca birçok etkinlikle toplumda farkındalık yaratılıyor.

ETİKETLER : Anaokulu , ilkokul , ortaokul , Bardaklar Dolusu Tasarım , Dünya Su Günü , yarışma

Dünya Su Günü kapsamında düzenlenen ve çocukların büyük ilgilisini çeken Bardaklar Dolusu Tasarım yarışması bu yıl da çocuklardan büyük ilgili görüyor. Beyaz bir bardak üzerinde kendi tasarımlarını özgürce gerçekleştiren çocukların yaratıcı güçleri yarışıyor ve ortaya her yıl birbirinden ilginç bardak tasarımları çıkıyor. 24 Mart gününe kadar tüm çocuklar becerilerini Doğa Koleji stantlarına giderek tasarıma çevirebilir.

Doğa Okulu Bardaklar Dolusu Tasarım