DOĞA OKULLARI BAŞARIYA DOYMUYOR!

Doğa Okulu öğrencileri ilk öğretim öğrencilerine yönelik IX. Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışmasında Fen Bilimleri alanındaki 20 farklı proje ile ön elemeleri geçti.

ETİKETLER : Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü , TÜBİTAK , Matematik Ve Fen Bilimleri Proje Çalışması , IX. Matematik ve Fen Bilimleri-BBE Proje Çalışması

Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa yürüttüğü “İlköğretim Öğrencilerine Yönelik IX. Matematik ve Fen Bilimleri-BBE Proje Çalışması” kapsamında Doğa Koleji, Fen Bilimleri alanındaki 20 farklı proje ile ön elemeleri geçti.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Tarafından Yürütülmekte Olan 6,7,8. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Matematik Ve Fen Bilimleri Proje Çalışması (Bu Benim Eserim) İl Çalışma Kurulu Değerlendirmesi Sonuçlandı. Yapılan değerlendirme sonucunda Doğa Okulu öğrencilerinin geleceğin bilim insanı olma yolundaki çalışmalarının sonuçsuz kalmadığı görüldü. 81 ildeki tüm özel ve resmi ilköğretim okullarına açık olan projeye çalışmalarıyla katılarak başarı elde eden öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ön elemeleri geçen okullarımız ve proje sayıları aşağıdaki gibidir:

Malatya Doğa Okulu (11 Proje)

Düzce Doğa Okulu (2 Proje)

Manisa Doğa Okulu (2 Proje)

Başakşehir Doğa Okulu (1 Proje)

Elazığ Doğa Okulu (1 Proje)

Avcılar Doğa Okulu (1 Proje)

Antalya Doğa Okulu (1 Proje)

Kayseri Doğa Okulu (1 Proje)