DOĞA OKULLARI BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ “DOĞA OKULLARI BİSİKLET TURU” DÜZENLEDİ

Geleneksel Doğa Bisiklet Turu'nda, deniz ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için yüzlerce kişi pedal çevirdi.

ETİKETLER : beden eğitimi , doğa bisiklet turu , kıyı temizliği , Bisikletliler Derneği , caddebostan , yeşilköy , etkinlik , aktivite

Caddebostan ve Yeşilköy sahilinde gerçekleşen bisiklet turuna Bisikletliler Derneği de katıldı. Doğa öğrenci ve velilerinin katılımıyla, 17 Mayıs 2015 Pazar günü, Caddebostan ve Yeşilköy sahilinde yüzlerce bisikletli denizlerin temizliği için pedal çevirdi. “Bisikletliler Derneği” işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte hem bisiklete binildi hem de Caddebostan ve Yeşilköy Plajı’nın kıyı temizliği yapıldı. Çevre ve deniz temizliğinin öneminin vurgulandığı etkinlikte öğrenci ve veliler çocuk hakları ve sağlıklı yaşam aktivitelerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.