DOĞA OKULLARI BİNİCİLERİ YENİ ŞAMPİYONLUKLAR İÇİN LİSANSLARINI ALDILAR!

Lisanslarını alan öğrencilerimiz Doğa Okulu Binicilik Kulübü’nü Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı.

ETİKETLER : Doğa Okulu Binicilik Kulübü , binicilik , spor , Beykoz Doğa Kampüsü , Levent Özgüney , lisans , sınav

21 Ocak 2014 Salı günü Beykoz Doğa Kampüsü Binicilik Tesisleri’nde Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen ve Genel Sekreter Levent Özgüney’in katılımıyla gerçekleşen Lisans ve Kategori sınavına Doğa Okulu öğrencilerimizden 7 binicimiz katıldı. Teori, At Bilgisi, Dresaj ve Engel Atlama olarak 4 kısımdan oluşan sınavı başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz Doğa Okulu Binicilik Kulübü’nü Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda temsil etme hakkı kazandılar. Öğrencilerimize katılacağı müsabakalarda yeni şampiyonluklar ve başarılar dileriz.