DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK KULÜBÜ BİRİNCİLİK KÜRSÜSÜNDEN İNMİYOR

Biniciliği ders olarak müfredatına katan ilk ve tek okul olan Doğa Okulu ektiği tohumların karşılığını öğrencilerinin şampiyonlukları ile alıyor. Doğa Okulu Binicilik Kulübü 23-24 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen “İstanbul Atlı Spor Engel Atlama Yarışmaları”ndan başarılı sonuçlara imza attı.

ETİKETLER : Doğa Okulu binicilik kulübü , başarı , binicilik
60 cm Engel Atlama Müsabakası'nda Şevval Er, “Maritca” ve “Shadow” isimli ponilerle, Atahan Akyüz “Tequila” isimli ponisiyle müşterek birinci oldular. 70 cm Engel Atlama Müsabakası’nda Atahan Akyüz ''Tequila'' ve Simel Gündoğan ''Beyzade'' isimli ponileriyle parkuru hatasız tamamladılar, Şevval Er “Shadow” isimli ponisiyle ikinci olurken yarışmaya katıldığı diğer atı “Maritca” ile parkuru en kısa sürede ve hatasız tamamlayarak birinciliği kazandı. Doğa Okulu Binicilik Kulübü başarılı bir yarış sezonu daha geçireceğini ve Türkiye’nin en iyi binicilerini yetiştirdiğini bu sonuçlarla bir kez daha ispatladı.