DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK KULÜBÜ EQUINE FUN PONY FESTİVALİ’NDE!

14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Tulya Kurtulan Binicilik Akademisi’nde Equine Fun Pony Festivali düzenlendi.

ETİKETLER : binicilik kulübü , spor , equine fun pony , festival , yarışma

Yarışmada Doğa Okulları Beykoz Kampüsü öğrencilerinden Azra Kayra Küçükçalık, Yasemin Sivaslıoğlu, Selin Akoral, Ödel Çakır, Ceren Eyşan Atasoy, Naz Ecrin Karakaş, Ersagun Okumuş, Nil Cansu Ereli; Acarkent Kampüsü öğrencilerinden Mukadder Kadiri ve Munira Kadiri eğlenceli ve zorlu parkurları başarıyla tamamladılar. Türkiye’de ilk defa düzenlenen, Fransız Binicilik Federasyonu tarafından Pony Club alt yapısını geliştirmek üzere oluşturulan Equifun, pedagojik öğrenme metotları ile hazırlanmış eğlenceli bir yarışma şekli. Değişik biniş tekniklerini kullanmayı teşvik ederken, alternatif zorluk seviyelerdeki görevler belli bir süre içinde gerçekleştirilir. Equifun’da amaç, binicinin eğlenceli bir parkur yaparken, bir yandan da, biniş becerilerini geliştirmek ve binicilikte ileri seviyeler için hangi disipline daha yatkın olduğunu tespit etmektir. Munira Kadiri çekicili parkurda en iyi duruş yapan binici, Nil Cansu Ereli çekicisiz parkurda en kısa zamanda tamamlayan binici, Yasemin Sivaslıoğlu ve Azra Kayra Küçükçalık en iyi stil binici seçildiler. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.