DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK KULÜBÜ GOLD KUPASI’NIN SAHİBİ OLDU!

Doğa Okulu Binicilik Kulübü Dila Atlıspor Kulübü'nde koşulan Gold Kupası’nda kupanın sahibi oldu.

ETİKETLER : Doğa Okulu Binicilik Kulübü , gold kupası , Dila Atlı Spor Kulübü , Can Yaran , İshak Kürşat Okumuş , Şevval Er , başarı , spor başarıları

13- 14 Aralık 2014 tarihlerinde Dila Atlıspor Kulübü'nde koşulan Gold Kupası'nda Cumartesi günü 80 cm PII kategorisinde yarışan Can YARAN Shadow 1 isimli ponisiyle 1., Maritca isimli ponisiyle 2., 110 cm E+ kategorisinde yarışan Şevval ER Doldoer isimli atıyla 3. oldu. Pazar günü 85 cm PII kategroisinde yarışan Can YARAN Shadow 1 isimli ponisiyle 3., İshak Kürşat OKUMUŞ Maritca isimli ponisiyle 1.oldu. 110 cm E+ kategorisinde yarışan Şevval ER Doldoer isimli atıyla Birincilik Kupası'nı kazandı. Bu zorlu müsabakalarda birçok kupa kazandıran ve okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.