DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK KULÜBÜ KAYA BABAN’DAN BAŞARILI SONUÇLARLA DÖNDÜ!

14- 15 ve 16 Mart 2014 tarihlerinde Maslak Binicilik Tesisleri’nde yapılan Kaya Baban Küçük Tur Yarışmaları’nda okulumuz öğrencileri başarılı sonuçlarla döndüler.

ETİKETLER : binicilik , Doğa Okulu Binicilik Kulübü , Doğa Okulu spor başarıları , Kaya Baban , Maslak Binicilik Tesisleri

14 Mart 2014 Cuma günü yapılan yarışmada PI kategorisinde ilk defa yarışan Ela KÖKSAL Poly isimli ponisiyle 1. oldu. 15 Mart 2014 Cumartesi günü yapılan yarışmada PII kategorisinde yarışan öğrencilerimizden İshak Kürşat OKUMUŞ ve Yasemin UYSAL müşterek 1., Can YARAN ve Ela KÖKSAL müşterek 2.oldu. PIII kategorisinde ise Şevval ER Maritca isimli ponisiyle 2., Shadow1 isimli ponisiyle 3. oldu. 100 cm müsabakasında Fatih Bora TARHAN Why Kiki Van Het Janankhof isimli atıyla 7. oldu.16 Mart 2014 Pazar günü yapılan yarışmada PII kategorisinde İshak Kürşat OKUMUŞ 4., PIII kategorisinde Şevval ER Maritca isimli ponisiyle 1., Shadow1 isimli ponisiyle 2. oldu. Bizi temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.