DOĞA OKULLARI BİNİCİLİK KULÜBÜ'NDEN KAYA BABAN YARIŞMALARINDA OLAĞANÜSTÜ BAŞARI!

Doğa Okulu Binicilik Kulübü, Kaya Baban Ligi 1. Ayak Engel Atlama Yarışmaları'ndan başarılı sonuçlarla döndü.

ETİKETLER : binicilik , Doğa Okulu Binicilik Kulübü , Doğa Okulu spor başarıları , Kaya Baban , Maslak Binicilik Tesisleri

14 - 15 Şubat 2015 tarihlerinde Maslak Binicilik Tesisleri'nde koşulan Kaya Baban Ligi 1. Ayak Engel Atlama Yarışmaları'nda, Cumartesi günü Yıldız Binici kategorisinde 100 cm'de Şevval Er Doldoer isimli atıyla, P3 kategorisinde 60 cm'de Can Yaran Shadow 1 isimli ponisiyle ve P2 kategorisinde İshak Kürşat Okumuş Maritca isimli ponisiyle 1. oldu. Pazar günü 70 cm.'de P3 kategorisinde Can Yaran Shadow 1 isimli ponisiyle1., P2 kategorisinde İshak Kürşat Okumuş Maritca isimli ponisiyle 2. oldu. Öğrencilerimize bu zorlu müsabakalarda göstermiş oldukları özveri ve başarıdan dolayı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.