DOĞA OKULLARI, EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2015-2016'DA YİNE NATIONAL CHAMPION SEÇİLDİ!

Doğa Okulları, European Business Awards 2015-2016'da bu kez Environmental & Corporate Sustainability kategorisinde National Champion seçildi.

ETİKETLER : en başarılı şirketler , avrupa iş ödülleri , european business awards , national public champion , kurumsal başarı , Avrupa'nın en başarılı şirketleri

Doğa Okulları, kurumsal başarıları ve yükselen marka değeriyle Avrupa'nın dikkatini çekmeye devam ediyor. Avrupa'nın her ülkesinden en saygın şirketlerin çeşitli kategorilerde yarıştığı European Business Awards 2015-2016'da bu kez Environmental & Corporate Sustainability (Çevre Duyarlılığı & Kurumsal Sürdürülebilirlik) kategorisinde National Champion seçildik. Doğa Okulları bu yıl da 'Avrupa'nın En Başarılı Şirketleri'nden biri olmak için yarışacak.

Doğa, 2013-2014'te Avrupa'nın En Başarılı 30 Şirketi Arasında!

2013-2014 European Business Awards – Avrupa İş Ödülleri” yarışmasında National Public Champion ve Ruban d’Honour ödülünü alarak yine Türkiye’nin "En Başarılı Şirketi" seçilen Doğa Okulları, finalde Avrupa'nın En Başarılı 30 Şirketi arasındaki yerini almıştı.