DOĞA OKULLARI FACEBOOK FAN SAYISI 1 MİLYONU GEÇTİ!

Çeşitli oyun, uygulama ve etkinlik haberleri ile her daim güncel olan Doğa Okulu Facebook sayfası 1.000.000’dan fazla fanı ile Türkiye’nin eğitim alanında birinci sayfası oldu!

ETİKETLER : facebook , Doğa Okulu facebook , Doğa Okulu fan

2010 yılından bu zamana kadar Facebook’ta aktif bir şekilde yer alan Doğa Koleji Türkiye’de liderliği bırakmayıp, dünyadaki rakipleri ile beraber sıralamada üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Doğa Severler, Haftanın Sözü, Ortak Sınıf, Benim Doğa Kampüsüm, Online Rehberlik gibi oyun ve uygulamalarıyla sık sık adından söz ettiren Doğa Koleji, Facebook’ta etkin hareketleri ve sürekli güncellenen sayfasıyla 1.000.000 fan sayısını geçti. Doğa Koleji olarak, bu süreçte; bizi takip eden, paylaşımlarımızı dikkate alan, bize tavsiyelerle katkıda bulunan ve bizim yanımızda olan fanlarımıza milyonlarca kez teşekkür ederiz. Doğa Okulu Facebook sayfasını takip etmek için:

www.facebook.com/dogakoleji

Doğa Okulu FACEBOOK FAN SAYISI 1 MİLYONU GEÇTİ!