DOĞA OKULLARI "FİDAN DİKİM ŞENLİĞİ"

Toplumsal dayanışmayı ve paylaşmayı bilen, dünyaya ve ülkesine karşı sorumluluk taşıyan bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan Doğa Okulu sosyal sorumluluk projelerine damgasını vurmaya devam ediyor.

ETİKETLER : Fidan Dikim Şenliği , İncek Doğa Koleji , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , Fidan Dikim Bayramı , Okuma Bayramı , Orman ve Su İşleri Bakanlığı

Ankara İncek Doğa Koleji öğrencileri arasında sosyal sorumluluk bilinci yer aldıkları proje sayısı arttıkça daha da gelişiyor. İncek Doğa Okulu birinci sınıf öğrencileri “Fidan Dikim Şenliği” etkinliklerine sosyal sorumluluk bilinci ile yoğun katılım gösterdi. Okuma bayramı sevincini, Fidan Dikim Şenliği ile taçlandıran öğrenciler, velileri ve öğretmenlerinin eşliğinde dikecekleri fidanlar için çalışma yaptılar. Orman ve Su İşleri Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilen Fidan Dikim Şenliği’ nde Doğa Okulu öğrencileri, veliler ve öğretmenler birlikte fidan dikti. gerçekleşen “Fidan Dikim Bayramı” nda 200 fidan toprakla buluştu.