DOĞA OKULLARI HALK OYUNLARI VE DANS YARIŞMASI FİNALİ...

Doğa Okulu İlkokul Halk Oyunları ve Dans yarı final yarışması 1-2-9 Mart 2014 tarihlerinde Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde İstanbul’dan ve Türkiye genelindeki Doğa Okulu kampüslerinden dans ve halk oyunları ekiplerinin katılımıyla gerçekleşmişti.

ETİKETLER : Halk Oyunları , Dans , Sanat , final , Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

2 Nisan 2014 tarihinde ise bu etkinliğin finali birbirinden etkileyici projelerle İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Halk oyunları ve dans alanında toplamda 15 okulun sahne aldığı yarışmaya öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin ilgisi yoğundu.

Halk Oyunları finali özenle hazırlanmış kostümlerle, birbirinden iddialı, zengin bir içerikle hazırlanmış bir çok yöre oyunun sergilendiği gösterilere sahne oldu ve izleyenlere keyifli, neşeli ve gururlu anlar yaşattı. Dans Yarışması finali ise birbirinden özgün koreografileri, büyüleyici sahne, kostüm ve makyaj tasarımları ile izleyenleri etkiledi. Her iki grupta yarışan öğrencilerin performanslarını, alanında uzman önemli isimler olan jüri üyeleri değerlendirdi. Performanslar sonunda ödül töreni yapılarak, dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri takdim edildi.