DOĞA OKULLARI II. ETİK DEĞERLER VE POZİTİF PSİKOLOJİ SEMİNERİ

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan’ın konuşmacı olarak katıldığı ve Doğa Kolejii Pozitif Psikoloji ve Değerler Eğitimi Semineri, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm ortaokul öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ETİKETLER : seminer , etik değerler , üsküdar üniversitesi

Geniş bir dinleyici kitlesine hitap eden konuşmacımız, yeni eğitim sistemlerinde pozitif psikolojinin ve etik değerlerin gün geçtikçe daha fazla varlığını hissettireceğini belirterek bu alanlarda öğrencilere etkin eğitim çalışmaları içinde bulunulması gerektiğini belirtti. Kartal ve Ataşehir Doğa Anadolu Lisesi öğrenci meclisleri ev sahipliğinde düzenlenen seminerin sonunda bütün katılımcılara sertifika verildi. Programın sonunda Prof Dr.Nevzat Tarhan’a plaketini veren Doğa Koleji Ortaokul ve Liseler Genel Koordinatörü Ömer Gündoğdu bütün katılımcılara Doğa Okulu öğrenci meclisleri adına teşekkür etti. Program konuşmacımızın kitaplarını imzalatmasıyla son buldu.