DOĞA OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ 2014-2015 AKADEMİK YILI PROFESYONEL GELİŞİM EĞİTİMLERİNE BAŞLADI!

İngilizce öğretim geliştirme eğitimlerinin ilki olan 21. Yüzyıl Becerileri ve Öğretimi ve TOEFL sınavına hazırlık semineri Acıbadem Kampüsünde gerçekleştirildi.

ETİKETLER : İngilizce , öğretmen , profesyonel , eğitim , TOEFL IBT , Tony Gurr , seminer , Pearson , gelişim

İngilizce öğretmenleri eğitim becerileri geliştirme uzmanı Tony Gurr eğitmenliğinde Pearson işbirliği ile düzenlenen seminere katıldılar. Düzenlenen eğitimde İngilizce öğretmenleri öğrencilerin sahip olması gereken eleştirel düşünme, problem çözme, iletişim ve işbirliği, girişimcilik ve liderlik gibi 21. Yüzyıl becerilerinin derslerde öğretimi ve uluslararası geçerliliği olan TOEFL IBT sınavlarına hazırlık eğitimi ile ilgili workshop çalışmaları gerçekleştirdiler.