DOĞA OKULLARI iPAD ORKESTRASI "ÜÇ ADAM" PROGRAMINA KONUK OLDU!

Türkiye'nin ilk iPad Orkestrası Doğa Okulu IBAND ve Kocaeli Doğa Okulu Öğrenci Meclis Başkanı Goncafem Bosna, Star Tv'de Yayınlanan "Üç adam" Programına konuk oldu.

ETİKETLER : Doğa IBAND , Doğa Okulu iPad Orkestrası , t-MBA , Doğa Okulu Öğrenci Meclisleri , Oğuzhan Koç , İbrahim Büyükak , Eser Yenenler , Goncafem Bosna , Kocaeli Doğa Koleji , Star Tv , Üç Adam Programı
21 Aralık Cumartesi gecesinde Star Tv'de yayınlanan programda Doğa Okulu iPad Orkestrası Doğa IBAND, iPad'leri ile sundukları müziklerle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar. "Üç Adam" programının sunucuları Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler'in orkestraya eşlik ederek müzik oluşturmaya çalışması programı oldukça renklendirdi. Hiçbir müzik aleti olmadan müzik yaparak izleyicileri hayran bırakan Doğa IBANDKocaeli Doğa Koleji müzik öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 2011 senesinde kuruldu ve Türkiye'nin İlk Dijital Orkestrası olma özelliğini taşıyor.