DOĞA OKULLARI İŞ DÜNYASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİNİ t-MBA DERSLERİNE KONUK EDİYOR!

Adecco ve Kariyer.net gibi önde gelen şirketlerin Genel Müdürlüğü görevini yürüten Pembe Candaner, Acarkent Doğa Anadolu Lisesi’ndeki t-MBA dersine katılarak öğrencilerimizi ileride seçmek istedikleri meslekler hakkında bilgilendirdi.

ETİKETLER : Pembe Candaner , Sıradışı Kariyer İçin Yaratıcı Öyküler , Sabah Gazetesi , t-MBA , meslek , Adecco , Kariyer , Genel Müdür

Pembe Candaner, Kendi hayatından da örnekler vererek karşılarına çıkabilecek zorluklarda pes etmemeleri gerektiğini anlattı. “Mayıs 2006-Temmuz 2007 tarihleri arasında Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığı sırasında kendi köşesinde çıkan yazılarını derlediği “Sıradışı Kariyer İçin Yaratıcı Öyküler” kitabını öğrencilerimize armağan etti ve imzaladı.