DOĞA OKULLARI JUDODA İSTANBUL’UN ŞAMPİYONU!

Sporun her dalında başarı Doğa Koleji'nde... İstanbul Şampiyonu olan öğrencimiz Alpcan Dağdeviren Denizli'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda okulumuzu ve İstanbul'u temsil edecek.

ETİKETLER : Alpcan Dağdeviren , Handan Karaman , judo , spor , başarı , türkiye şampiyonası

Judoda başarıya devam... Acıbadem 2 Doğa Koleji 5. sınıf öğrencilerimizden Alpcan Dağdeviren, İstanbul genelinde devlet ve özel okul öğrencisi sporcuların katıldığı minikler Judo müsabakaları sonucu 55 kilo kategorisinde İstanbul şampiyonu oldu.

Öğrencimiz, 16 – 18 Nisan tarihleri arasında Denizli’de yapılacak Türkiye Judo Şampiyonası’nda Doğa Koleji’ni temsil edecek. Elde ettiği başarıdan dolayı öğrencimizi ve kendisini şampiyonada yalnız bırakmayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Handan Karaman’ı kutluyor Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.