DOĞA OKULLARI LİSE ÖĞRENCİ MECLİSLERİ, DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLADI!

t-MBA eğitim modeli ile fark yaratan Meclis Öğrencileri tüm kampüslerde birbirinden farklı etkinlikler organize ederek Dünya Çocuk Kitapları Haftası’nı çocuklar ile birlikte kutladı.

ETİKETLER : t-MBA , lise eğitimi , sosyal sorumluluk , doğa okulları liseleri , kitap yardımı , dünya çocuk kitapları haftası

Lise Öğrenci Meclisleri Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nı bu sene de bir sosyal sorumluluk projesiyle değerlendirdi. Kampüslerinde kitap toplama kampanyaları başlatan Meclis öğrencileri kütüphaneleri boş olan devlet okullarını ziyaret ederek kardeşlerine kitap bağışında bulundu. Tüm çocuklara dokunmak isteyen Öğrenci Meclisleri, Çocuk Esirgeme Kurumları ve Rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti. Kitap okumanın küçük yaşta edinilmesi gereken bir alışkanlık olduğunu vurgulayan öğrencilerimiz kampüslerine seçkin yazarları davet ederek kitap okumanın önemi üzerine seminerler organize etti, küçük kardeşlerini yazarlar ile buluşturdu.