DOĞA OKULLARI MECLİS ÖĞRENCİLERİNDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ÖZEL MUHTEŞEM KUTLAMA!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Avcılar Doğa Okulu Meclis öğrencileri kadın velilere bir akşam yemeği organize etti.

ETİKETLER : 8 Mart Dünya Kadınlar Günü , Avcılar Doğa Okulu Öğrenci Meclisleri , Doğa Okulu etkinlikleri

Her yeri pembe balonlar, mumlar ve çiçeklerle özenle süsleyen öğrenciler her gelen misafir için bu güne özel hazırlamış oldukları pembe kurdeleleri velilere sundu. Bununla da yetinmeyip her öğrenci bir veliye bu güne özel hazırlatmış oldukları gülleri armağan etti. Yemek yine meclis öğrencilerinin yapmış olduğu canlı müzik ile devam etti. Anneler büyük bir mutlulukla ve sonsuz teşekkürler ile geceye veda ederken öğrencilerimiz neden bu organizasyonu dışarıya taşımayalım diye düşündü. Dışarıya çıkarak yolda gördükleri tüm bayanlara hazırlamış oldukları kurdeleleri armağan etti. Bu ince davranış karşısında tüm kadınlar minnettarlıklarını sundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz Kutlu Olsun.