DOĞA OKULLARI MICROSOFT TÜRKİYE GEZİSİ...

Doğa Okulu öğrenci meclis başkanları ve t- Mentor’ leri Microsoft Türkiye’nin Levent Bellevue Residence Ofisi’nde bir araya geldiler.

ETİKETLER : t-Mentor , öğrenci meclisleri , etkinlik , Microsoft Türkiye , Cevizlibağ , Avcılar , Bahçeşehir , Beykoz , Tamer Özdener

Microsoft Türkiye’nin yetkililerinin yeni çıkaracakları ürünü başkanlarımıza ve t-Mentorlerimize tanıtması ve ürün hakkındaki fikirlerinin alınmasının ardından Microsoft Türkiye Ceo ’su Tamer Özdener ile keyifli bir söyleşi yapıldı. Tamer Bey başkanlarımızla ve t-Mentorlerimizle deneyimlerini paylaştı. Toplantı sonunda Cevizlibağ, Avcılar ve Bahçeşehir Doğa Koleji kampüsleri meclis başkanlarımız Tamer Bey ile özel olarak görüştüler ve kendilerini Beykoz kampüsümüzde kahvaltıya davet ettiler. Etkinliğimiz, yetkililerin Microsoft Türkiye Ofisini başkanlarımıza ve   t-Mentorlerimize gezdirmesiyle son buldu.