DOĞA OKULLARI MODANIN YILDIZLARINI AĞIRLADI!

Sancaktepe Doğa Okulu meclis öğrencileri ve Almanca bölümünün davetiyle Hakan Akkaya ve Emel Acar, okulumuzun konuğu oldu.

ETİKETLER : Sancaktepe Doğa Koleji , öğrenci meclisleri , Hakan Akkaya , Emel Acar , defile

Keyifli bir söyleşi ile başlayan etkinlik, ilerleyen dakikalarda Doğa Okulu öğrencilerinin defilesine sahne oldu. Birbirinden renkli ve göz alıcı kıyafetlerini, modanın yıldızlarına sunan öğrencilerimiz, uyumunu kendilerinin belirlediği kıyafetlerle, sahnede olmanın öz güvenini ve mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Bu mini organizasyonu pasta keserek kutlayan öğrencilerimiz, etkinliğin sonunda konuklarımıza plaketlerini sundular. Modanın değerli yorumcuları Hakan Akkaya ve Emel Acar'ın davetimizi kabul ederek okulumuza gelmeleri bizleri çok mutlu etti, kendilerine bu katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz.