DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ POLİS AKADEMİSİ MESLEK YÜKSEKOKULU'NDA BEDEN DİLİ EĞİTİMİ VERDİ!

Kurtköy Doğa Koleji'nin Kardiyum AVM’de gerçekleştirdiği beden dili eğitiminden çok etkilenen beden dili uzmanı Dr. Aydoğan Süer öğrencilerimizi Polis Akademisi'ndeki öğrencilere de beden dili eğitimi vermek üzere davet etti.

ETİKETLER : Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu , Dr. Orhan Erdem , Dr. Aydoğan Süer , Kurtköy Doğa Koleji , Kardiyum AVM

Meclis öğrencilerimizin 6 Mart 2014 tarihinde Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu'ndaki öğrencilere verdiği beden dili eğitimi çok başarılı geçti. Üniformalı öğrenciler karşısında gösterdikleri başarı ve özgüven için akademideki emniyet amirlerinden ve beden dili alanında uzman olan kişiler tarafından tebrik edildiler. Akademideki eğitimciler ve amirlerden "Lise öğrencilerinin böyle önemli bir proje yapması yanında genç yaşta kazandığınız özgüvene ve beceriye hayran kaldık" tepkilerini duymak da çok gurur vericiydi. Bunun yanında beden dili üzerine uzmanlık yapmış ve bir çok kitap yayınlamış Dr. Orhan Erdem öğrencilerimize” aslında çok önemli bir konu olan beden dilin eğitimlerini proje haline getirip şirketler ve çevre okullara da vermemizi çok takdir edici” dedi.