DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ SEÇİME HAZIRLANIYOR!

Doğa Okulu Öğrencileri demokratik seçim haklarını kullanıyor.

ETİKETLER : Doğa Okulu Öğrenci Meclisleri , seçim , Başkanlık , Liderlik , Demokrasi , t-MBA

Doğa Okulu Öğrencileri sadece akademik başarı ile değil, sosyal alanlardaki başarıları ile de eğitim bayrağını bir adım ileri taşıyor. Geleceğin yöneticileri olan Doğa Okulu Öğrencileri kalplerinde başka bir heyecan yaşıyor. Yönetici vasıflarının oluşmasını sağlamak, liderlik, iletişim ve organizasyon becerilerinin gelişmesi, sorumluluk almak gibi önemli değerleri lise çağlarında edinebilmelerini amaç edinen öğrenci meclisi seçime hazırlanıyor.

Her Doğa Okulu Kampüsü ayrı bir seçim heyecanı ile eğitim - öğretim yılına başlıyor. Doğa’da eğitim gören geleceğin yöneticileri demokratik bir seçim ile meclis başkanlığı için sandığa gidiyor. Yıl boyunca bir şirket yöneticisi gibi ulusal ve uluslararası etkinliklere imza atan, çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde önderlik yapan meclisler bu yılda yine başkanlarını arıyor.

Demokratik seçim hakkını kullanan Doğa Okulu Öğrencileri, başkanları önderliğinde iş hayatına bir adım daha atıyor… Öğrenciler, iş dünyası ile empati kuruyor… Yepyeni projelerle yine Başkanları önderliğinde Doğa Okulu Öğrenci meclisleri, yaşıtlarına ilham kaynağı olmak için, büyüklerine umut vermek için, iş dünyasındaki yerini sağlamlaştırmak için geliyor… Eğitime farklı bir yön veren Doğa Okulu iş dünyasına yine başarılı yöneticileri, liderleri, başkanları adil bir seçim ile kazandırıyor…

Doğa Okulu ÖĞRENCİ MECLİSLERİ SEÇİME HAZIRLANIYOR!