DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSLERİ SİTELERİ MEYVE AĞAÇLARI İLE SÜSLÜYOR!

Her alanda sosyal sorumluluk bilinci ile yetişen Doğa Okulu öğrenci meclisleri farklı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

ETİKETLER : Öğrenci Meclisleri , t-MBA , meyve fideleri , çevre projesi , sosyal sorumluluk , site

Tarımın giderek yok olduğu ve sitelerin arttığı bu dönemde Doğa Koleji öğrencileri sitelerin boş alanlarına meyve ağacı fidanları dikerek meyve ağaçlarının her yerde yetişebildiğini gösterdi. Doğa Okulu öğrenci meclisleri ve Coğrafya zümresinin işbirliği ile gerçekleşen fidan dikme etkinliğinde 40 meyve fidanı Doğa Okulu öğrencileri tarafından dikildi. Sizin de bu dünyada bir dikili ağacınız olsun düşüncesiyle okullarının etrafındaki sitelere ağaç diken öğrencileri site sakinleri heyecanla karşıladı. Site sakinleri camlara çıkarak teşekkür etti ve öğrencilerin böyle bir etkinliği yapmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken Doğa Kolejini böyle sorumlu öğrenciler yetiştirdiği için tebrik etti.