DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ 23 NİSAN COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞIYOR, PAYLAŞIYOR!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın heyecanını tüm Türkiye'de yaşıyor, dünya çocuklarıyla paylaşıyoruz.

ETİKETLER : 23 nisan , çocuk bayramı , ağaoğlu , 23 nisan etkinlikleri , yüz boyama , palyaço gösterileri , sosyal sorumluluk , vialand , senfoni orkestrası , çocuk korosu , konser

Doğa Okulu her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatıyor. Kampüslere sığmayan 23 Nisan heyecanımızı tüm çocuklarla paylaşmak için pek çok renkli ve eğlenceli etkinlik bir hafta boyunca çocuklarla buluşacak. Öğrencilerimiz etkinlikleri, şiirleri, tiyatro gösterileri, konserleri, sosyal sorumluluk kampanyalarıyla 23 Nisan coşkusunu bir başka yaşayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde, 1farklı ülkeden gelen dünya çocuklarını da ağırlayan Doğa Koleji, 240 öğrenci ve 50 öğretmeni 10 gün boyunca en iyi şekilde ağırlayacak ve onlara unutulmaz bir bayram yaşatacak. İspanya, Polonya, Hollanda, Ukrayna, Almanya, Bulgaristan, Romanya, Katalonya’dan gelecek çocuklar 17–27 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da birbirinden hareketli ve eğlenceli 10 gün geçirecekler.

Dünya Çocukları Uniq İstanbul'da

Uniq İstanbul’da gerçekleşecek ilk 23 Nisan programında yurtdışından gelen misafir öğrenciler dans gösterisi yapacak. Ayrıca 26 Nisan’a kadar atölye çalışmaları gerçekleşecek. Program bununla da sınırlı değil, Doğa Okulu öğrencilerinin hazırladığı Ortak Dil Sanat Sergisi Uniq İstanbul'da sizleri bekliyor. Minik ziyaretçilerimiz 23 Nisan konulu dev yapboz ile hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Topaç boyama, 23 Nisan temalı miniklerin hayal gücüne dayalı çalışmalar, yüz boyama, renkli keçelerden sevimli parmak kuklaları yapımı etkinliğin diğer faaliyetleri arasında... Etkinlik süresince minik ziyaretçilerimize Türk Bayrağı, ülke maskeleri ve sosis balon dağıtımı yapılacak.

Tarih: Dans Gösterisi 22 Nisan 2015 / Atölye ve Sergi 22- 26 Nisan 2015
Yer: Uniq İstanbul
Saat: Dans Gösterisi 13:00-14:00

Mall of İstanbul'da 23 Nisan Sergisi ve Dans Gösterisi

Mall of İstanbul’da gerçekleşecek 23 Nisan programında birbirinden renkli etkinlikler çocukları bekliyor. Yurtdışından gelen misafir öğrencilerin gerçekleştireceği dans gösterisi 22 Nisan Çarşamba günü saat 11:00-12:00'da sergilenecek. Ayrıca 26 Nisan’a kadar atölye alanları, ekoloji etkinliği, cupcake atölyesi ve Ortak Dil Sanat Sergisi de Mall of İstanbul'da ziyaret edilebilecek.

Tarih: Dans Gösterisi 22 Nisan 2015 / Atölye ve Sergi 22- 26 Nisan 2015
Yer: Mall of İstanbul
Saat: Dans Gösterisi 11:00-12:00

Doğa'nın Melekleri Çocuklar için Sahnede

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 23 ülkeden gelecek yüzlerce çocuk ve ünlü sanatçılar eşliğinde Ataşehir 2 Doğa Koleji öğrencileri çocuk istismarlarına dikkat çekmek amacıyla Carrefour İçerenköy AVM’de kendi tasarladıkları “Beyaz Melek” kostümleriyle defile düzenleyecekler. Yurt içinden ve yurt dışından 23 Nisan etkinliklerine misafir ülkelerin seyirci olarak katılacakları defilede Davut Güloğlu, Bahadır Tatlıöz, Sevde Özkaran, Mehmet Akbay gibi ünlü sanatçılar Doğa Okulu öğrencileri ile sahne alarak çocuk istismarlarına dikkat çekecekler. Defile öncesi Ataşehir 2 Doğa Okulu ritim ve rock grupları, Carrefour İçerenköy AVM ziyaretçilerine eğlenceli bir performans sergileyecekler.

Saat: 12:30- 15:30
Yer: Carrefour İçerenköy AVM

Öğrencilerimizden Muhteşem 23 Nisan Konseri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Doğa Okulu Film Müzikleri Senfoni Orkestrası ve 90 Kişilik Kartal Doğa Koleji çocuk korosu Acıbadem Bilim Okulu'nda görkemli bir konser verecek. Konserde ayrıca Doğa Marşı ilk defa orkestra eşliğinde seslendirilecek.

Saat: 20:00 - 21:30
Yer: Acıbadem Bilim Okulu

Doğa Okulu - Vialand Çocuk Şenliği

Doğa Okulu ve Vialand'dan 23 Nisan Çocuk Bayramı'na özel 3 gün sürecek doyasıya eğlence... Türkiye'nin ilk ve tek tema parkı Vialand, Doğa Okulu öğrencileri ve dünya çocuklarının 23 Nisan coşkusuna ev sahipliği yapıyor. Etkinliklerde dünya çocuklarından şarkı ve dans gösterileri, palyaço ve sihirbaz gösteriler, sosis balonlarla figür çalışmaları, topaç çevirme, yoyo ile eğlenceli oyunlar maket yapımı, fon kartondan rüzgar gülü yapımı gibi birbirinden renkli etkinlikler küçük misafirlerimizi bekliyor olacak.

Tarih: 23 -24 -25 Nisan 2015
Saat: 10:00 - 17:00
Yer: Vialand Tema Parkı

Doğa Okulu - Ağaoğlu Çocuk Şenliği

Doğa Okulu 23 Nisan coşkusunu Ağaoğlu yapılarına taşıyor. Her yıl düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'nde palyaço gösterileri, topaç çevirmece, sosis balondan figürler, yüz boyama ve 3D maket yapımı gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler çocukları bekliyor olacak.

Tarih: 25 - 26 Nisan 2015
Saat: 13:00 - 18:00
Yer bilgisi için tıklayınız...

Mersin Doğa Okulu Öğrencilerinden Muhteşem 23 Nisan Konseri

Mersin Doğa Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Eskişehir Senfoni Orkestrası eşliğinde, Mersin Devlet Opera Balesi Çocuk Korosu ve Gölcük Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu ile görkemli bir konser verecek. Öğrencilerimizin mini turnesi 21 Nisan salı günü Mersin'den hareket ile başlyor. İlk durak Ankara... Anıtkabir gezisi ardından Eskişehir'e hareket edecek olan öğrencilerimiz 22 Nisan'da Eskişehir Senfoni Orkestrası ile son provasını yapacak. 23 Nisan Günü ise Eskişehir Atatürk Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi'nde muhteşem konser gerçekleşecek.

Saat: 16:00
Yer: Eskişehir Atatürk Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi

Konya'da Çocuklar Korosu - Gençler Orkestrası

Konya Doğa Okulu Kampüsü neredeyse tüm Konya okullarının katıldığı muhteşem bir konsere ev sahipliği yapıyor. Çocuklar Korosu - Gençler Orkestrası sloganıyla düzenlenen konserde Konya Doğa Okulu çocuk korosu dahil toplam 120 kişilik koro sahne alacak.

Tarih: 25 Nisan 2015
Saat: 14:00