DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ANKARA CAZ FESTİVALİ'NDE BOY GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR!

Hem piyano hem vokal alanında cazın yeni nesil parlayan yıldızlarından Ece Göksu ve yılların gitar efsanesi Neşet Ruacan mart ayında kaydettikleri Slow, Hot Wind isimli, caz standartlarından oluşan albümleri ile festivalin ücretsiz açık hava konserlerinden birini gerçekleştirecekler. Konserin ev sahibi Armada AVM.

ETİKETLER : Ece Göksu , Volkan Hürsever , Ankara Caz Festivali , Armada AVM

Doğa Okulu sanata verdiği önemi Ankara Caz Festivali'ne verdiği destekle gösteriyor. Doğa Okulu Ankara Kampüsleri'nin destekleri ile devam edecek festivalde Doğa Okulu öğrencileri, performansları ile festivale renk katacaklar. Mini Caz Konseri ile festivalde yerini alacak Doğa Okulu öğrencileri Ankaralılara eşsiz bir gün yaşatacaklar.

Ece Göksu piyano alanında konservatuar eğitimini Türkiye de tamamladıktan sonra 2007 de Fullbright bursu ile caz vokal yüksek lisansı yapmak üzere ABD ye gitti. Burada Nancy Marano, Cecil Bridgewater ve Mulgrew Miller gibi isimlerle çalıştı. 2011 de Yavuz Akyazıcı Project in Turkish Standards Vol.1 adlı albümünde yer aldı, The Duke Ellington Orchestra ile konser verdi. İlk solo albümü olan Masal, 2012 de piyasaya çıktı. Türkiye nin caz gitar efsanesi olmuş; Herbie Hancock, John Ormond, Nathan Davies ve Woody Williams gibi müzisyenlerle sahne almış; TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası nın yıllarca şefliğini yapmış ve Türk cazına büyük katkılarda bulunmuş bir sanatçı, Neşet Ruacan. Geçtiğimiz festivalin açılış konserini onurlandıran bu büyük isme Ece Göksu ile beraber Volkan Hürsever eşlik ediyor. Hediye isimli albüm projesiyle de festivalde ağırlamış olduğumuz kontrbas ustası Volkan Hürsever, bugüne kadar Türk caz müzisyenlerinin neredeyse tamamıyla sahne aldı. Alan Harris, Marion Cowings, Billy James, Harvey Thompson, Clifford Jarvis gibi dünyanın önde gelen müzisyenleriyle de başarılı çalışmalara imza attı.

Doğa Okulu ÖĞRENCİLERİ ANKARA CAZ FESTİVALİ'NDE BOY GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR!