DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BAĞDAT CADDESİ'NDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI!

Benzersiz eğitim modeli t-MBA ile kendilerine her alanda gösterme fırsatı bulan Doğa Okulu Öğrenci meclisleri, sosyal alanda liderliğini koruyor.

ETİKETLER : 8 Mart Dünya Kadınlar Günü , Öğrenci Meclisleri , Doğa Okulu etkinlikleri , Bağdat Caddesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlarımızı unutmayan bilinçli öğrencilerimiz, kendi tasarladıkları rozetler ve çiçekler ile birlikte Bağdat Caddesi'nde kadınlarımızla buluştu. Öğrencilerimizin duyarlılığından çok etkilenen kadınlarımız, çok iyi bir şey yapıyorsunuz hepiniz yarınların işadamları , işkadınlarısınız, çok başarılı bir etkinlik bu diyerek mutluluklarını ifade ettiler.