DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BEŞİKTAŞLI SPORCULARI ZİYARET ETTİ!

Acıbadem 2 Doğa Okulu olarak, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan bir grup ile birlikte Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde Beşiktaşlı futbolcuları ziyaret ettik.

ETİKETLER : Acıbadem 2 Doğa Koleji , Beşiktaş , ziyaret , Nevzat Demir , iletişim

Okulumuz öğrencileri bazı futbolcularla röportaj yaparak, duygu, düşünce, hayal ve izlenimlerini sözlü olarak ifade edip, merak ettiği konularla ilgili sebep-sonuç ilişkisi içerisinde sorular sordular. Bu gezi programı sayesinde öğrencilerimiz kendi ana dillerinde ve yabancı dilde konuşma ve iletişim becerilerini geliştirdiler. Öğrencilerimiz kendilerini Türkçe ve İngilizce konuşma kurallarına uygun olarak ifade etme imkanı buldular. Böylelikle öğrencilerimiz bulundukları ortama uygun bir konuşma tutumu geliştirip, dil kurallarına uygun olan yapıları kullanıp, sesini ve beden dilini etkili kullanarak iletişim kurdular.