DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ CANLI YAYINDA!

Üsküdar Doğa Okulu öğrencileri Kanal D'de canlı olarak yayınlanan "Doktorum" programında kalbimizi anlattı.

ETİKETLER : Kanal D , Doktorum , canlı yayın , Üsküdar Doğa Koleji , Fen , Teknoloji , 23 Nisan

Üsküdar Doğa Okulu 6. Sınıflar, Fen ve Teknoloji dersi müfredatında bulunan “Vücudumuzdaki Sistemler Ünitesi” altında, dolaşım sistemi konusunu Kanal D'de yayınlanan "Doktorum" programında 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramında izleyenlere sundu.

Üsküdar Doğa Okulu Fen Ve Teknoloji Öğretmenimiz Elçin Gündem Özakan liderliğinde; Öğrencilerimizden; Elif Mürdüm, Kalbin Yeri ve Yapısı’nı izleyenlere canlı yayında kalbi keserek anlattı. Elif Tutku Keleş, Kalbin Kısımları ve Damarlarını kalp maketimizden tanıttı. Efecan Akın Seydan, Büyük - Küçük Kan Dolaşımını okulumuzda resim öğretmenimizle hazırladığımız afişle devam etti. Deniz Bayar ve Oğuz Irgan’da izleyicilere Kalp Sağlığı, Türkiye’ deki kalp krizi sonucu ölüm sonuçlarından ve kalp krizi belirtilerini anlatarak ekrandaki izleyicilerimizi bilgilendirdiler. Yayından önce ve sonra bizlerle birlikte bulunan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Timur Timurkaynak, öğrencilerimizi bu kadar detaylı bilgilerle donattığımız için Doğa Ailesi'ne tebriklerini sundu ve başarılarımızın devamını diledi. Bize bu süreçte destek olan; başta Zümre Başkanımız Ertuğrul Tedik olmak üzere, Müdürümüz Serkan Çelik ve Üsküdar Doğa Okulu öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.