DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ CEM ADRIAN İLE DÜET YAPTI!

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri "Sing With Stars" projesinin ikinci konserini Türkiye'nin en iyi seslerinden biri olan Cem Adrian ile birlikte verdi.

ETİKETLER : Sing With Stars projesi , Cem Adrian , müzik , sahne , Kocaeli Sabancı Gösteri Merkezi , Burcu Beşer

Müzik Öğretmeni Burcu Beşer yönetimindeki öğrenciler, Cem Adrian ile "Herkes Gider mi?" isimli şarkıda düet yaptılar. Başta gençler olmak üzere her yaştan yüzlerce seyircinin nefessiz dinlediği bu konserde öğrencilerin performansı izleyicilerden bol alkış aldı. Cem Adrian başarılı performansın ardından Doğa Okulu öğrencilerini tebrik ederek alkışlar eşliğinde sahneden uğurladı. Genç sanatçı öğrencileri İstanbul'da yaptığı konserlere de davet etti. Geçtiğimiz günlerde dev sanatçı Cahit Berkay ile de sahne alan grup, ünlülerle konser vermeye devam edecek.