DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ CUMHURİYET BAYRAMI İSTANBUL JUDO ŞAMPİYONASI'NDA FIRTINA GİBİ ESTİ!

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün yıllık faliyet programında yer alan Cumhuriyet Kupası İstanbul Judo Şampiyonası'nda Doğa Okulu Spor Kulübü adına yarışan sporcu öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza attılar.

ETİKETLER : Bilal Karakoç , judo , başarı , spor , doğa ailesi

380 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada sporcularımız toplamda beş 1.lik,dört 3.lük aldılar. Şampiyonanın genel değerlendirmesini yapan antrenörümüz Bilal Karakoç bu şampiyonanın özellikle küçük seviyede sporcularımız için çok iyi geçtiğini, altyapıya yaptığımız yatırımın meyvelerini almaya başladığımızı ama esas hedefimizin okullar şampiyonaları olduğunu okullarda iyi dereceler almak istediklerini söyledi.

Şampiyonada derece yapan öğrencilerimiz şöyle;

32 Kg Aslı Naz URAL İstanbul Şampiyonu
27 Kg Zeynep Füsun AVCI İstanbul Şampiyonu
20 Kg Zeynep Tuana ÖZCAN İstanbul Şampiyonu
23 Kg Kuzey KARAKOÇ İstanbul Şampiyonu