DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ DÜNYANIN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİNE KABUL EDİLİYOR

Doğa Okulu t-MBA öğrencileri dünyanın en iyi üniversitelerine kabul ediliyor. Yolculuklarına t-MBA ile başladılar ve yüksek öğrenimlerine dünyanın en iyi üniversiteleri ile devam ediyorlar.

ETİKETLER : dünyanın en iyi üniversiteleri , t-MBA , t-Mentor , doğa çentitaş , çiğdem çabuker , University of British Columbia , San Diego State University , öğrenci meclisi

t-MBA'in sunduğu tüm fırsatlardan faydalandılar, bazıları eğitimde ve hayattaki zaten muhteşem olan yollarını geliştirirken bazıları olumlu ve dikkat çekici bir değişim geçirdi. t-MBA ve Doğa yeni nesiller yetiştiriyor ve bu yıl liderlerin Doğa Koleji'nden çıktığını ispatladı.

San Diego State University Yolcusu

Eski bir t-Mentor olan Doğu Çentitaş bu yıl Doğa Koleji'ndeki son yılını bitiriyor. Kendisi ABD California'daki San Diego State University'e kabul edildi. Çentitaş, Doğa Koleji'ne ilk başladığından beri tamamen değişti. Birçok uluslararası etkinliğin parçası oldu ve dünya klasmanında markaları sundu. BETT Londra ve GESS Dubai'de sunum yapan ilk grup öğrencilerin bir parçasıydı ve İngiltere, İsviçre ile birlikte diğer ülkeleri ve Türkiye'deki bazı yerleri dolaşarak okulunu temsil etti ve Apple gibi şirketlerle workshop'lar verdi. Tutkusu müzik ve t-MBA ile Doğa'dan aldığı destek ve bilgi sayesinde projeler yürütüp sadece kendisini değil müziğini de tanıtıyor. Bu Müzik Fakültesi'ne bursla kabul edilmesinde anahtar oldu.

Doğa Koleji'nden University of British Columbia'ya

Diğer bir örnek ise eski t-MBA Uluslararası İlişkiler Başkanı (2011-2012) ve bu yıl mezun olacak olan Çiğdem Çabuker.. Çabuker,dünyanın ilk 20 üniversitesinden birine kabul edildi: Kanada'daki University of British Columbia... Burada Ekonomi eğtimi görecek olan öğrencimiz gelecekte başarılı bir ekonomist olmayı hedefliyor.

Öğrencilerimiz yüksek öğrenime sadece sahip oldukları beceriler, bilgi ve niteliklerle değil aynı zamanda topluma karşı duydukları sorumluluk duygusu ile ve dünyanın sunduğu geniş fırsatların farkında olarak yola çıkıyorlar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılarının sürmesini diliyoruz.