DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ GENÇ İŞ ADAMLARI KONGRESİ'NDE

Halkalı Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri Genç İş Adamları Kongresi'nde pek çok siyasetçi ve iş adamı ile bir araya gelme fırsatı yakaladı. t-MBA Eğitim Modeli ile genç yaşta MBA eğitimi alan öğrencilerimiz kongrede siyaset, politika ve iş konularında fikir alış verişi yaptı.

ETİKETLER : Genç İş Adamları Kongresi , genç girişimciler , Halkalı Doğa Koleji , t-MBA , t-MBA Eğitim Modeli , Ömer Ekinci , Egemen Bağış , Faik Tuna , Faruk Akbal
t-MBA öğrencileri kongre başlamadan Genç İş Adamları Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişimcilik Birliği Başkanı Ömer Ekinci ile tanışma fırsatı buldu. Öğrencilerimizle meslek seçimleri ve ekonomi üzerine sohbet eden Ekinci kariyer hedefleri hakkında da tavsiyelerde bulundu. Kongre süresince öğrencilerimiz Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, CHP milletvekili Faik Tuna ve Genç İş Adamları Başkanı Faruk Akbal'la sohbet etme imkanı buldu. Doğa Koleji'ni ve eğitim modellerini anlatan öğrencilerimiz iş dünyası ve devlet ekonomi politikaları hakkında fikir sahibi oldular.