DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ OXFORD STREET’TE

Doğa Okulu öğrencileri İngilizceyi yerinde öğreniyor. Oxford Street Programı kapsamında Londra’ya giden öğrenciler Oxford Street üzerinde aldıkları dersle gündelik yaşam diline hakimiyetlerini geliştirdiler.

ETİKETLER : Oxford Street Programı , Londra , eğitim , İngilizce

18-25 Ocak tarihleri arasında 81 öğrenci ve 8 öğretmenin katıldığı program, Oxford Street Programı’na paralel bir çalışma yürütülerek gerçekleştirildi. Bu program esnasında öğrencilere İngiliz öğretmenler eşlik etti. Londra’nın en canlı ve merkezi caddelerinden biri olan Oxford Street üzerinde gerçekleşen dersle ortaokul ve lise öğrencileri, kendilerine “yaşayarak öğrenme” fırsatlarının sunulduğu Oxford Street Programı’nda edindikleri kazanımları Oxford Street’te uygulamalı olarak hayata geçirdiler. Program kapsamında İngiltere’de kaldıkları süre boyunca Londra ve civarında yaptıkları gezilerle Birleşik Krallık’ta olmanın tarihi ve kültürel etkilerini de yaşama fırsatı buldular.