DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA BEDEN DİLİ EĞİTİMİ VERDİ!

Avcılar Doğa Okulu t-MBA meclis öğrencileri Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki üst düzey yöneticilere "Beden Dili Eğitimi" verdiler.

ETİKETLER : t-MBA , Avcılar Doğa Koleji , Sabiha Gökçen Havalimanı , beden dili eğitimi , öğrenci meclisi
Eğitim son derece eğlenceli ve interaktif geçti. Eğitime katılan tüm yöneticilere öğrencilerimiz tasarlamış oldukları katılım belgelerini takdim ettiler. Ayrıca geri dönüşüme çok değer veren öğrencilerimiz hediye olarak atık maddelerden  yapmış oldukları yılbaşı ağacını sundular. Sabiha Gökçen Havalimanı yöneticileri de vermiş olduğumuz bu eğitim için öğrencilerimize plaket hediye ettiler.