DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ SKYPE ETKİNLİĞİ İLE FARKLI KÜLTÜRLERE DOKUNUYOR!

Doğa Okulları Öğrencileri ayrıcalıklı eğitim metodları ile öğrenmede sınır tanımıyor.

ETİKETLER : skype , etkinlik , ömer ömeroğlu , çiğdem kayalı , almanca , ispanyolca , ingilizce , bilgi teknolojileri , skype translater , metod , microsoft

Doğa Okulları, derslerde gerçekleştirdiği “Skype Translater” etkinlikleri ile iletişimde ve öğrenmede sınır tanımayan bir eğitim modeli sunuyor; Doğa Okulları Öğrencileri İngilizce dil becerilerini geliştirmelerinin yanı sıra farklı kültürleri tanıma fırsatı yakalıyor. Almanca, İngilizce ve İspanyolca derslerini farklı ülkelerdeki okullar ile dil ve coğrafya oyunları oynayarak öğrenmeyi daha keyifli hale getiriyor.

Microsoft Türkiye Office Pazarlama Grup Müdürü Çiğdem Kayalı ve Bilgi Teknolojileri Kordinatörümüz Ömer Ömeroğlu’nun öğrenci etkinliklerimize katılım sağlayarak gözlemlerde bulundu. Çiğdem Kayalı gözlemleri sonrasında Türkiye Microsoft olarak “Skype Translater’ın ilkez bir eğitim kurumunda bu kadar verimli kulınıldığını ve oldukça şaşırtıcı olduğunu belirterek” bu konuda gerçekleştirilen eğitim çalışması için yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik etti.

“Skype Translater”

Her ay 300 Milyondan fazla kişinin kullandığı skype en yaygın kullanılan iletişim platformudur.  Skype translater ile skype üzerinden gerçekleşen görüşmeyi eş zamanlı olarak çeviriyor ve dil bariyerini ortadan kaldırıyor. İngilizce Almanca, İtalyanca ve Çince çeviri desteği olan Skype Translater ile Doğa Okulları Öğrencileri, dillerini bilmediği  ülkeler ile iletişime geçerek, dünya dillerini ve kültürlerini tanıma fırsatı yakalıyor.