DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ TAYFUN TALİPOĞLU’NU KONUK ETTİLER!

Ünlü gazeteci, televizyon yapımcısı Tayfun Talipoğu, Çankaya Doğa Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşi yapmak için bir araya geldi.

ETİKETLER : Tayfun Talipoğu , Çankaya Doğa Anadolu Lisesi , öğrenci meclisleri , ziyaret , söyleşi , yol hikayeleri
Talipoğlu, 12 Aralık' ta gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı.  Talipoğlu'nun "Yol Hikayeleri" ismini verdiği ve Anadolu’da gezdiği yerlerde gözlemlediği öyküleri dramatik ve eğlenceli bir tarzda anlattığı programda öğrencilerimiz, farklı bir deneyim kazanmış oldu. Sempatik tavırlarıyla öğrencilerimiz tarafından sık sık alkışlanan Talipoğlu  karşılaştığı ilgiden çok memnun olduğunu, burada gençlerle olmanın kendisine enerji verdiğini ifade etti.

Gazetecilik mesleğiyle ilgili anılarını paylaşan Talipoğlu’na öğrenci meclisi çiçek sundu ve tekrar aralarında görmek istediklerini  ifade  ettiler.