DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN ANNELERİNE GÜZEL BİR SÜRPRİZ

Halkalı 2 Doğa Okulu öğrencileri olarak anneler gününü kutlamak için günler süren çalışmalarından sonra değerli annelerimize güzel bir kahvaltı hazırladık.

ETİKETLER : Halkalı 2 Doğa Koleji , anneler günü kutlaması , anneler günü sürprizi , t-MBA , öğrenci meclisleri

Servislerini dahi kendi ellerimizle yaptığımız kahvaltıdan sonra annelerimizi konferans salonundaki gösterimize davet ettik. Gösterimiz önce annelerimiz için tüm öğrencilerin annelerine seslendikleri ve anneler günün kutladıkları bir video ile başladı. Daha sonra "Annem" şarkısını söyleyen arkadaşlarımızın muhteşem performansıyla annelerimizi gözyaşlarına boğuldu. Okulumuzda ki dans grubumuz annelerimize özel danslarını sergilediler ve öğrencilerimizin anneleriyle çekilmiş olduğu küçüklük fotoğraflarından oluşturduğumuz videomuzu izleyen annelerimiz şaşkınlıklarını gizleyemediler. Son olarak annelerimize dans grubumuz şarkı söyledi ve dans ederek sahnede annelerimizin üzerlerine gül yaprağı atarak programı sonlandırdık. Programdan sonra annelerimizin böyle bir organizasyonda yer almış olmamızın onları ne derece duygulandırdığına ve durulandırdığını, iyiki Doğa Koleji'nde olduğumuza ve ilk defa anneler gününde böyle bir organizasyonda mutlu olduklarını ifade etmeleri bizi çok duygulandırdı.