DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

t-MBA akademik programında yer alan İnsan Kaynakları dersinin uygulamalı bir projesi olarak şirket eğitimlerimizde bu hafta SsangYong' daydık.

ETİKETLER : Kartal Doğa Lisesi , t-MBA , Yunus Şahsuvaroğlu , SsangYong , beden dili eğitimi , öğrenci meclisleri , insan kaynakları
Şirketin çalışan kadrosuna beden dili ile ilgili eğitim veren Kartal Doğa Lisesi  öğrenci meclisinde yer alan arkadaşlarımız bu deneyimin heyecanıyla profesyonel iş hayatına sağlam bir adım daha attılar. Eğitimin sonunda verilen t-MBA eğitiminin önemine vurgu yaparak takdirlerini belirten Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu meclisimizi teker teker tebrik ederek lisede öğrencilerin iş hayatına hazırlanmalarının, kollarında altın bir bilezik olduğunu bunun için kendilerini şanslı hissetmeleri gerektiğini belirtti. Ayrıca öğrencilerimizden en az birini ileride muhakkak şirketlerinde bir çalışan olarak görmek istediklerini söyledi.