Haber ve Etkinlikler

DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN DAĞCILIK BAŞARISI

TDF (Türkiye Dağcılık Federasyonu) Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası ve TED (Tenis-Eskrim-Dağcılık) Spor Kulübü Tırmanış duvarı müsabakaları 18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti.

ETİKETLER : dağğcılık şampiyonası , tırmanış , ted spor kulübü , türkiye dağcılık federasyonu , doğan palut , türkiye şampiyonu , Doğa Okulu başarı

Doğa Okulu Spor Kulübü lisanslı Dağcılık/Spor Tırmanış branşı takımımız 18-19 Mayıs’ta Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcularla yarıştılar ve harika derecelerle bizi gururlandırdılar.

Dağcılık/Spor Tırmanış öğretmeni Doğan Palut eşliğinde Minikler, Küçükler ve Gençler kategorilerinde madalyalarla çalışmalarımızı, emeklerimizi taçlandırdık. Doğa Koleji’nde yıllarca okumuş, Spor Kulübümüzün başarılı sporcuları Sercan Sağır ve Serra Altınoluk “Küçük A Erkek ve Bayan” kategorilerinde milli sporcu olmaya hak kazandılar. Onlarca sporcunun yarıştığı resmi müsabakada derecelerimiz şöyle:

Sercan Sağır, Küçük A Erkek 3.'lük
Serra Altınoluk, Küçük A Bayan 1.'lik
Ahmet Yusuf Kılıç (Beykoz Doğa Koleji), Küçük B Erkek 2.'lik
Hurşit İbrahim Kılıç (Beykoz Doğa Koleji), Minik Erkek 1.'lik
Eda Tecer, Arda Ayan, Özgür Tuncer (Beykoz Doğa Koleji), Minik Bayan ve Erkek kategorilerinde Mansiyon ödülleri

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL