DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN DAĞCILIK BAŞARISI

TDF (Türkiye Dağcılık Federasyonu) Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası ve TED (Tenis-Eskrim-Dağcılık) Spor Kulübü Tırmanış duvarı müsabakaları 18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşti.

ETİKETLER : dağğcılık şampiyonası , tırmanış , ted spor kulübü , türkiye dağcılık federasyonu , doğan palut , türkiye şampiyonu , Doğa Okulu başarı

Doğa Okulu Spor Kulübü lisanslı Dağcılık/Spor Tırmanış branşı takımımız 18-19 Mayıs’ta Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcularla yarıştılar ve harika derecelerle bizi gururlandırdılar.

Dağcılık/Spor Tırmanış öğretmeni Doğan Palut eşliğinde Minikler, Küçükler ve Gençler kategorilerinde madalyalarla çalışmalarımızı, emeklerimizi taçlandırdık. Doğa Koleji’nde yıllarca okumuş, Spor Kulübümüzün başarılı sporcuları Sercan Sağır ve Serra Altınoluk “Küçük A Erkek ve Bayan” kategorilerinde milli sporcu olmaya hak kazandılar. Onlarca sporcunun yarıştığı resmi müsabakada derecelerimiz şöyle:

Sercan Sağır, Küçük A Erkek 3.'lük
Serra Altınoluk, Küçük A Bayan 1.'lik
Ahmet Yusuf Kılıç (Beykoz Doğa Koleji), Küçük B Erkek 2.'lik
Hurşit İbrahim Kılıç (Beykoz Doğa Koleji), Minik Erkek 1.'lik
Eda Tecer, Arda Ayan, Özgür Tuncer (Beykoz Doğa Koleji), Minik Bayan ve Erkek kategorilerinde Mansiyon ödülleri