DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN KOÇ HOLDING ÇALIŞANLARINA SUNUM

Bayrampaşa Doğa Okulu Öğrenci Meclisi bu yılki sosyal sorumluluk projemiz olan "şirketlerde beden dili eğitimi"ne tüm hızıyla devam ediyor.

ETİKETLER : Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , öğrenci meclisi , şirketlerde beden dili eğitimi , Koç Holding , Burcu Gündüz
Öğrenci Meclisimiz bugün de Koç Holding çalışanlarına sunumlarını yaptılar. Bizleri kırmayıp sunumları yapmamıza yardımcı olan Koç Holding Kurumsal Sosyal Sorumluluk Uzmanı Burcu Gündüz' e teşekkürlerimizi sunarız.Burcu Gündüz: "Yapmış olduğunuz bu proje sizler açısından önemli. Çünkü sizler genç yaşta özgüven sahibi oluyorsunuz. Ben sizin yaşınızda telefon ile konuşmaya çekiniyordum. Sizler cesaret edip burayı aradınız, bizlerle konuştunuz ve bizlere eğitim verdiniz. Doğa Koleji sizlere çok fazla özgüven aşılıyor ve bence bir bireydeki en önemli şey bu” diye açıkladı.