DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN TRT'YE ZİYARET

Ankara Çayyolu Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi, t-MBA dersleri kapsamında TRT Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Meclis öğrencileri, yeni yıl ile ilgili dileklerini de sundukları ziyarette, seslendirme stüdyolarını gezerek konuyla ilgili meslek grupları hakkında bilgi aldılar.

ETİKETLER : t-MBA , Doğa Okulu öğrenci meclisleri , trt , ankara çayyolu oxford quality programme

Seslendirme, dublaj ve film yapımcılığı konusunda bilgilenen öğrenciler seslendirme çalışmalarına katıldılar. TRT’ den övgü alan öğrenciler gelecekteki meslek seçimleri konusunda yönlendirici bir tecrübe edinmiş oldular. TRT Yayıncılık tarihi Müzesi’ni ziyaret eden öğrenciler geçmişten günümüze televizyon ve radyoculuk konusunda neler yapıldığını öğrendiler.