DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN ULUSLARARASI MATEMATİK BAŞARISI

Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen yarışmalara katılım ile öğrencilerimiz kendi yaş gruplarının dünyada karşılaştıkları soruları tanımanın yanı sıra, eğlenceli ve centilmen bir rekabet içerisinde bulunma fırsatını yakalıyor.

ETİKETLER : Math League , matematik yarışması , Doğa Okulu eğitim başarıları , rekor , Doğa Okulu uluslararası başarılar

Bunun bilinciyle bir çok uluslararası yarışmayı takip eden öğrencilerimizin son olarak gündemindeki yarışma Math League’di. Dünyanın en iyi okullarının yarıştığı ''Math League'' matematik yarışmasında öğrencilerimiz tüm rekorları bu yıl da alt üst etti. Her yıl bir milyondan fazla öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen uluslararası matematik yarışması ''Math League''e bu yıl da Doğa Koleji’nin farklı kampüsleri katıldı. Her sınıf düzeyi için katılımcıların matematiksel problem çözme yeteneklerinin ölçüldüğü sınavda Doğa Okulu öğrencileri büyük başarı elde etti.

6. sınıflarda ilk beşte üç kampüsümüzün derece aldığı yarışmada; 7. Sınıflarda ilk beşte, ilk dört dereceye yerleşerek, Doğa Okulu bir dünya markası olduğunu bir kere daha ilan etti. Bireysel dünya sıralamasında 6. Sınıf katagorisinde birinci olan Cevizlibağ Doğa Okulu öğrencisi Yunus Emre Büyükkale’yi, yine dünya sıralamasında 7. Sınıf katagorisinde birinci olan Bostancı Doğa Okulu öğrencisi Can Abdullahoğlu’nu, 8. Sınıf katagorisinde birinci olan Kocaeli Doğa Okulu öğrencisi Ülkü Keçeci’yi gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kutluyoruz.

6. sınıflarda ilk beş sıralamasında yer alan Ankara Çankaya Doğa Koleji, Cevizlibağ Doğa Koleji, Kurtköy Doğa Okulu öğrenci ve öğretmenlerini; 7. Sınıflarda ilk on sıralamasında ilk onda yer alan Bostancı Doğa Koleji, Topkapı Doğa Koleji, Kurtköy Doğa Koleji, Cevizlibağ Doğa Koleji, Kocaeli Doğa Koleji, 8. Sınıflarda dünya sıralamasında birinci olan Kocaeli Kampüsü’nün öğrenci ve öğretmenlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz….

Math League'de Büyük Başarı