DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNDEN YAŞLILARA VEFA ZİYARETİ

Sosyal sorumluluk bilinciyle yetişen Doğa öğrencileri ‘‘Nesillerle El Ele’’ projesi kapsamında huzurevlerini ziyaret etti.

ETİKETLER : Sosyal Bilgiler , yaşlılar haftası , sosyal sorumluluk , huzurevi ziyareti , nesillerle el ele , yaşlılara ziyaret

Doğa Okulları olarak paylaşımı ve yardımlaşmayı ön plana çıkaran farklı alanlardaki sosyal sorumluluk projelerimizle toplumsal duyarlılığı artırmayı ve ortak sorunlara çözümler üretmeye katkıda bulunmayı; bunu yaparken de öğrencilerimize kendilerini geliştirme fırsatları yaratmayı ve onlara rehberlik etmeyi hedefliyoruz.

Ortaokul Sosyal Bilgiler Bölümü öncülüğünde 2013 yılında hayata geçirdiğimiz ‘‘Nesillerle El Ele’’ sosyal sorumluluk projesini bu yıl da Türkiye’deki tüm okullarımızda aynı heyecan ve gönüllükle devam ettirerek kültürümüz ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan yaşlılarımızı huzurevlerinde ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

İstanbul ve Türkiye’nin diğer illerinde bulunan kampüslerimizden yüzlerce öğrencimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında  yakın çevrelerdeki huzurevlerini ziyaret ederek yaşlılarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Doğa Okulları öğrencileri, huzurevlerini sadece bir kez ziyaret etmekle kalmıyor; yılbaşı, bayramlar ve Yaşlılar Haftası’nda da onlarla birlikte zaman geçirerek ve iade-i ziyaret olarak kendi kampüslerinde de ağırlayarak yaşlılarımızla olan iletişimlerini yıl boyunca devam ettiriyorlar.